Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın yanı teselsül yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi altına kızılınması kolaylaşır ve elan çokça beis vermesi önlenir.

Uslu kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Yangın bapsı sıkı ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir yangın kapısı ve rahatlıkla pert görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Genel amacı insanların binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân alır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en cesim avantajı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın mevla başüstüneğu meydan ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Report this wiki page